donderdag 31 december 2009

Sprookjes a la Gigi & Kimberley: sprookje Doornroosje Anubisversie

Om melig van te worden!

De personages in het sprookje:
Nienke - doornroosje
Amber - goede fee
Patricia - goede fee
Joyce - goede fee
Noa - boze heks
Mick - paard
Fabian - Prins
Appie - draak
Jeroen - kok
Jimmy - bed
Victor - spinnewiel/ prikconciërge
Trudie - dienstmeid
Van Engelen - konigin
Van Swieten - koning
Robbie - koksmaatje
Jason - doornstruik

Doornroosje (Anubisversie)

Op een dag, midden in de wildernis, leefden de koning en de konigin. Omdat ze bij de geboorte van hun dochtertje geen taart hadden neergezet, sprak de boze heks een vloek uit over hun dochtertje. ''Op 16-jarige leeftijd zal zij op haar Jimmy-matras 100den jaren slapen. Totdat haar reddende studienerd met zijn Mickpaard komt aanvliegen. Alleen als haar ware liefde haar kust, zal zij weer wakker worden.'' Inderdaad prikte prinses Nienke zich op haar 16de aan haar conciërge Victor. Waarna zij in slaap viel op haar player-bed (Jimmy). De 3 goede feeën lieten daarom maar het hele kasteel nachtmerries krijgen. De chanterende kok, het fotograverende koksmaatje, de overgevoelige dienstmeid en zelfs de Vas Swietenkoning en Konigin van Van Engelen, iedereen sliep. Toen groeide er een Jason-struik voor de deur. De goede Amberfee verzorgde de Jason goed, zodat hij mooie doorns kreeg.Op een dag kwam studieprins Fabian op zijn trouwe surfpaard Mick bij het kasteel. De boze Noa verscheen op haar vliegende schotel. En ze zei dat de studiebol nooit in het kasteel zou komen. Studienerd Fabian lachte haar uit, dus stuurde zij haar schoothondje op hem af. Dat was de Appiedraak. Appiedraak deed veel enger dan hij was. Maar de studieprins was heel dapper en sloeg de Appiedraak met zijn geschiedenisboek buiten westen. Met zijn passer sneed hij de Jasonstruik kapot. Waarna hij zijn gespierde Mickpaard op de boze Noa afstuurde. Terwijl het Mickpaard de boze Noa plat stampte, ging de prins het kasteel in. Hij gooide de prikkende conciërge uit het raam, zodat hij er geen last meer van zou hebben. Toen zoende hij prinses Nienke wakker en droeg haar in zijn armen weg. Dat was net op tijd, want zijn Mickpaard viel het playerbed aan. Het hele kasteel werd toen weer wakker. De dappere prins en de prinses trouwden met elkaar en leefden nog lang en gelukkig. Alleen konden ze eerst niks eten, omdat de koks het eten hadden laten aanbranden. De goede Amberfee veranderde Appiedraak in een lief, wit Appiekonijntje, want dat vond ze schattiger. En ze leefden allemaal nog lang en gelukkig , op de prik-conciërge en het kapotte playerbed na dan. Ze huurden maar een taxi voor de terugweg, omdat Mickpaard bijna een rugblessure (hernia) kreeg toen prinses Nienke samen met studieprins Fabian inclusief zijn 52-delige enclopedie op zijn rug gingen zitten.

Einde

woensdag 30 december 2009

Kevin Wekker

Appie (Kevin Wekker) is een hele goeie vriend van Jeroen (Sven de Wijn) in het huis Anubis. Ook Appie raakt betrokken bij het mysterie van het huis Anubis net zoals: Amber, Fabian en Nienke. Ook haalt Appie samen met Jeroen veel grapjes uit. Appie is degene die veel van horror houdt. Het liefst plaagt hij de andere de heledag.

zondag 27 december 2009

de club van de oude wilg

dit is een filmpje die ik zelf gemaakt heb over de club van de oude wilg. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden. De club van de oude wilg is opgericht door Nienke Martens (Loek Beernink)Die erachter was gekomen dat het huis anubis een groot geheim met zich meedraagt. daardoor startte zij een club: de club van de oude wilg. In de club lossen ze met zijn alle de raadsel op die een een oude vrouw Sarah Winsbrugge-Hennegouwen haar opdraagd gaat volbrengen. Maar er zijn meerdere die eerst de graal willen hebben zoals Victor, Raven van Prijze en Jeroen hun huisgenootje later bij de zoektocht naar de traan Victor de vader van Victor marijke en zelfs danny het neefje van victor. maar victor blijkt de club later toch een eindje op weg te helpen door de traan van zijn vader af te pakken. en hem aan de club van de oude wilg te geven.

donderdag 24 december 2009

de verliefde setjes in het huis Anubis:

een tijdje geleden seizoen 1:
Mick Zeelenberg en Amber Rosenbergh (vrij kort)
Mick Zeelenberg en Mara ...... (vrij kort)
Jeroen Cornelisse en Mara ........ (vrij kort)

De setjes van nu in het huis Anubis:
Fabian Ruitenburg en Nienke Martens
Mick Zeelenberg en Sofie Roodenmaar
Jeroen Cornelisse en Noa van Rijn
Trudie en Oom Ibrahim (oom van Appie)

zeldzame plaatjes van Het huis Anubis

De personages van het huis Anubis

de bijrollen van het huis anubis worden gespeeld door:
Sander van Amsterdam - Kleine robbie
Ingeborg Ansing - Mevrouw van Engelen
Ton Feil - Meneer van Swieten
Walter Crommelin - Victor Emanuel Roodenmaar
Magda Cnudde - Trudie

De personages van het huis Anubis worden gespeeld door:
Loek Beernink - Nienke Martens
Lucien van Geffen - Fabian Ruitenburg
Vincent Banic - Mick Zeelenberg
Iris Hesseling - Amber Rosenbergh
Kevin Wekker - Appie Tahibi
Sven de Wijn - Jeroen Cornelisse
Gamze Tazim - Noa van Rijn
Marieke Westenenk - Joyce van Bodegraven
Vreneli van Hellbergen - Patricia Soeters
Claartje Janse - Sofie Roodenmaar
Patrick Wessels - Danny Roodenmaar

de favoriete acteurs en actrises in het het huis Anubis









De favoriete van de jongens uit het huis Anubis:
Op nummer 1: Lucien van Geffen speelt Fabian Ruitenburg
Op nummer 2: Vincent Banic speelt Mick Zeelenberg (Vlaams)

Favoriete bij de meiden uit het huis Anubis:
Op nummer 1: Iris Hesseling speelt Amber Rosenbergh
Op nummer 2: Loek Beernink speelt Nienke Martens

Kevin Wekker














Kevin ( Appie ) speelt in het huis Anubis een grappenmaker ik vond persoonlijk de oude Appie leuker ( Achmed Akkabi ) die maakte leuke grappen en deed het gewoon veel beter. Maar deze Appie deed het ook heel leuk. In de eerste Anubis film : anubis en het pad der 7 zonden was Appie nog een zwarte krullenbol. en in de 2e anubisfilm heeft Appie ineens kort haar maar dat komt omdat hij veranderde in de serie ( het huis Anubis )

zondag 20 december 2009

zeldzame plaatjes van het huis anubis

Claartje Janse

Sofie ( Claartje janse ) is nog niet zo lang in het huis Anubis. Haar Moeder Marijke en de zus van Victor ( Walter Crommelin ) Dus eigenlijk is Sofie de nicht van Victor ook heeft Sofie nog een broertje Danny ( Patrick Wessels ). Toen Sofie net in het huis Anubis kwam wist ze gelijk al iedereen af te katten met haar betweterige gedoe. mick was haar zat dat zag je ana hem. En als het even zo ging als ze het niet wilde haalde ze haar moeder erbij. Zo ging dat bij haar broertje Danny ook. Met de schoolkrant op school van Kleine Robbie ( Sander van Amsterdam ) en Mick liep niet zo lekker meer dus zocht meneer van Swieten ( Ton Feil ) een nieuwe om de schoolkrant op orde te maken en dat was Sofie. Mick was er helemaal niet blij mee natuurlijk en liep haar de hele tijd
af te katten.Maar Kleine Robbie liet dat niet zomaar over zich heenlopen. En ging bovenop mick zitten zodat hij niet zomaar weg kon lopen. En probeerde het goed te maken tussen die 2. Kleine Robbie kreeg dat voor geen mogelijkheid voor elkaar en begon een nieuwe poging om samen te werken maar weer mislukte hij.Ze pikten de hele tijd elkaars ideeën. Op dat moment kwam meneer van Swieten vragen hoe het met de schoolkrant stond, en besloot Mick een eigen schoolkrant te produceren. Daar was meneer van Swieten het helemaal niet mee eens want hij vond dat je geen 2 schoolkranten kan hebben op 1 school dus begonnen ze een concurentiestrijd tegen elkaar en begon het geruzie over wie Kleine robbie mocht gebruiken voor de foto's. Later werd het pas vrede tussen Mick en Sofie in de tweede anubisfilm: Anubis en de wraak van Arghus hebben Sofie en Mick zelfs verkering! had jij dit ooit gedacht?

Vincent Banic

Mick ( Vincent Banic ) is een vlaamse jongen die veel met sport/meiden bezig is. Zijn beste vriend is Fabian ( Lucien van Geffen ). Op een van de foto's hiernaast zie je Mick als Trudie ( Magda Cnudde ). Want hij had een weddeschap met joyce ( Marieke Westenenk ) het meisje waar hij verliefd op was. Nu is het sinds seizoen 3 dat Joyce naar Amerika gegaan is, Sofie ( Claartje Janse ). Sofie is ene nicht van Victor ( Walter Crommelin ) want zijn zus Marijke ( weet ik helaas haar echt naam niet van )

Lucien van Geffen

Fabian ( Lucien van Geffen ) is een slimme doordenker. Hij houdt niet van ruzie en staat altijd voor iedereen klaar. Met Nienke ( Loek Beernink )heeft hij in het huis Anubis verkering. Maar Fabian wist er in het begin niet zo goed mee om te gaan en bleef er eigenlijk mee zitten totdat Mick ( Vincent Banic ) erachter kwam, en hem tips gaf. eigenlijk durfte Fabian niet op Nienke af te stappen want hij was te verlegen. Ook Nienke durfte het niet en die kreeg hulp van Amber ( Iris hesseling ). Totdat Mick aandringde is Fabian toch gegaan en vroeg om een afspraakje in de tuin waarop Nienke ja antwoordde. Amber leende bij Appie ( Kevin Wekker ) een inspreekapperaatje en dat deed Mick ook voor Fabian. Mick sprak het voor Fabian in, en Amber voor Nienke. In de tuin dus eigenlijk de date van Fabian en Nienke, liep het bijna helemaal de mist in. want Amber praatte tegen Mick, en Mick tegen Amber. En dat zeiden ze precies na.

zaterdag 19 december 2009

Marieke Westenenk

Joyce ( Marieke westenenk ) is de beste vriendin van Patricia ( Vreneli van Hellbergen ). Ook is Joyce uit het eerste seizoen een tijdje verdwenen. Doordat ruvuz Malpied achter haar ouders aanzaten. Patricia raakte helemaal in paniek omdat Joyce ineens verdwenen was om dag te zeggen, en ging op onderzoek uit maar niemand wist te weten waar ze zat. ook nam Joyce haar mobiel niet op. In seizoen 2 kwam Joyce weer terug in het huis Anubis en Patricia vloog van blijdschap weer om haar heen. En trok Joyce naar haar plaats.

donderdag 17 december 2009

Vreneli van Hellbergen
















Patricia ( Vreneli van Hellbergen ) is een stoere meid die meestal wel van feestjes houdt samen met haar beste vriendin Joyce ( marieke Westenenk ). Patricia kan ook heel erg boos worden en geeft opeens een grote bek, maar eigenlijk meent ze er helemaal niets van!

dinsdag 15 december 2009

Iris Hesseling





Iris oftewel Amber in het huis Anubis is een populair meisje die nogal veel met de mode en jongens bezig is. Ook geeft amber in seizoen 1 aflevering 118 tips hoe je het best met een jongen om kan gaan.Ze is in haar jeugd heel verwend door haar ouders en heeft een rijke vader. Amber is een enorme ijdeltuit en wil absoluut niet vies worden. Amber is blond en heeft blauwe ogen.